Naša škola je ove godine ušla u projekat preduzetništvo u osnovnim školama kao pilot škola. Prvi put smo se susreli sa organizacijom SEECEL 13.2. ove godine na seminaru u Beogradu gde su voditelji bili Efka Heder, direktorka SEECEL-a, i Ljubiša Antonijević, pomoćnik ministra prosvete. Kao koordinator projekta, seminaru je prisustvovao i Radovan Živković, kao i timovi škola koje su prve ušle u ovaj projekat.

 

Drugi seminar je  bio 16.7.2014., takođe u Beogradu kome je prisustvovao Dejan Zekavičić, koordinator našeg tima za preduzetničko učenje. Dejan je upoznao nastavničko veće o ovom projektu, a njegov izveštaj se može pročitati OVDE. Cilj ovog projekta je da učenici postanu preduzetnički pismeni.

Za školu mentora smo dobili OŠ "Isidora Sekulić" iz Beograda, a kolege iz te škole su nas posetile 25.9. kada su nam i održali obuku o preduzetnišvu i preduzetničkom učenju i uputili nas u dalje korake ovog projekta. Fotografije možete videti ovde.

Od SEECEL-a smo dobili zadatke koje moramo da ispunimo u toku školske godine, naš tim je napravio akcioni plan i aneks godišnjeg programa rada koji smo poslali, a 20 nastavnika je popunilo online anketu o preduzetništvu. Očekuje nas još puno rada da bi ispoštovali date rokove. Sve aktivnosti vezane za ovaj projekat biće propraćene na sajtu škole.

bezbedno_160_300mbIzrada sajta Dejan Zekavičić Izrada sajta Dejan Zekavičić

 

Šta je forum pozorište?

 

Naša škola u projektu Škola bez nasilja

Detaljnije