Poštovani,
Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo, ispred kompanije LINK group i ITAcademy, za đake u Vašoj školi obezbedili besplatne online kurseve za usavršavanje znanja engleskog jezika. 
Do sada je u našim akcijama učestvovalo preko 40 osnovnih škola iz cele Srbije gde je preko 200 đaka iskoristilo priliku da potpuno besplatno nauče ili usavrše engleski jezik i ovim putem pozivamo i Vašu školu da se priključi i omogući svojim đacima ovakav vid dodatne edukacije.
Dragi đaci,

 

Obaveštavamo Vas da smo u saradnji sa kompanijom LINK group obezbedili besplatne online kurseve engleskog jezika.

 

ITAcademy kao deo kompanije LINKgroup ovim kursevima pruža odličnu priliku đacima koji žele da usavrše i unaprede svoje znanje engleskog jezika da postanu što uspešniji u daljem obrazovanju i kasnije u poslu.

 

Ukoliko ste đak od VI do VIII razreda i želite da unapredite svoje znanje engleskog jezika pozivamo Vas da se prijavite za besplatan online kurs engleskog jezika kod svog nastavnika koji će odlučiti ko će dobiti mogućnost za pohađanje ovih kurseva. Učenici koji žele da konkurišu za jedan od besplatnih kurseva treba da napišu molbu

i predaju je svom nastavniku engleskog jezika, a tročlana komisija, sastavljena od nastavnika engleskog jezika će odlučiti ko su dobitnici besplatnog kursa.

Ukoliko budete bili jedan od dobitnika, dobićete poklon kod sa kojim ostvarujete pravo na besplatan kurs. Nakon što dobijeni kod unesete na strani prijave dobićete na mejl sva potrebna uputstva za pohađanje izabranog online kursa.

 

Pozivamo sve đake da se aktivno uključe u usavršavanje znanja engleskog jezika kako bi time sebi otvorili što više mogućnosti za dalje obrazovanje i razvoj karijere.

bezbedno_160_300mbIzrada sajta Dejan Zekavičić Izrada sajta Dejan Zekavičić

 

Šta je forum pozorište?

 

Naša škola u projektu Škola bez nasilja

Detaljnije