Останимо у контакту

120 година школе Истакнут

  • Објављено у Новости
  • Прочитано 639 пута

Основна школа „Милан Благојевић“ из Лучана, ове године обележева 120 година рада.

Овим поводом, 25. новембра 2019. године у Дому културе у Лучанима приређена је приредба на којој су ученици имали могућност да се представе најразличитијим талентима. У холу Дома приређена је изложба плаката акције „Сачувајмо ћирилицу“, као и радова насталих на часовима ликовне секције.

Организована је хуманитарно-продајна изложба свезака направљених од рециклираног папира са дизајнираним корицама које носе поруку да треба писати ћирилицом. Промовисан је нови број школског листа који излази сваке године уочи прославе Дана школе.

Дана 2. децембра, у преподневним часовима, подигнута је застава у дворишту школе уз хорско извођење химне. Истог дана, у просторијама школе са почетком од 18.00 часова промовисана је монографија која је написана поводом прославе 120 година рада ове установе, а чији је аутор Невена Лончаревић. На промоцији су се, осим аутора, гостима обратили писац Милан Ружић и директорка школе, госпођа Радојка Ђорђевић. Истакнута је важност ове књиге као документа који чува све важне датуме од самог оснивања школе. Аутор је на 800 страна посветио по неколико редова свим запосленима, поменуо све ученике и посебно истакао признања и награде.

Последњи пут измењеночетвртак, 09 април 2020 10:35

Dare to share: culture, tradition & more

Дисеминација у установи

Дисеминација у установи


Наставно особље ОШ…

Завршни видео DTS пројекта


Завршни видео нашег…

Дисеминација пројекта DTS у Чачку

Дисеминација пројекта DTS у Чачку


Координатор пројекта Д…

Дисеминација пројекта DTS у Истамбулу

Дисеминација пројекта DTS у Истамбулу


По завршетку пројекта…

Дисеминација пројекта DTS у Лобезу

Дисеминација пројекта DTS у Лобезу


Координатор из Пољске…

DTS E - књига


Овде можете скинути…