Останимо у контакту

ОБАВЕШТЕЊЕ О РЕАЛИЗАЦИЈИ НАСТАВЕ У ПЕРИОДУ ОД 15. ДО 19. МАРТА ШКОЛСКЕ 2020/2021.ГОДИНЕ Истакнут

Поштовани,

У складу са дописом Министарства просвете, науке и технолошког развоја број: 610-00-00178/2021-07, од 12.03.2021. године обавештавамо вас да је у складу са препорукама Кризног штаба од 12.03.2021. године, имајући у виду тренутну епидемиолошку ситуацију, донета одлука да се у седмици од 15. до 19. марта 2021. године, за све разреде другог циклуса (V-VIII) основне школе настава организује путем наставе на даљину.

То подразумева да ће се настава реализовати на следећи начин:

 

 

  1. Ученици од 5. до 8. разреда наставу похађају на основу већ постојећег распореда часова за свако одељење, у складу са оперативним планом. То значи да ће се настава реализовати у реалном времену, путем изабраног система за управљање учењем (гугл учионица), коришћењем савремене информационо-комуникационе технологије, обезбеђујући остваривање прописаних циљева, исхода и стандарда постигнућа. Као и до сада обезбеђено је емитовање часова и  путем Јавног медијског сервиса РТС и платформе РТС Планета.

 

Сходно напред наведеном, сутра 15. марта настава за ученике другог циклуса у Основној школи „Милан Благојевић“ реализоваће се према постојећем распореду и већ утврђеној сатници (час 30 минута, одмори према утврђеној сатници), па молимо одељењске старешине да о томе обавесте своја одељења, како би се ученици сутра благовремено укључили у рад преко гугл учионица.

 

 

  1. Ученици од 1. до 4. разреда наставу похађају свакодневно у школи, кроз непосредан образовно-васпитни рад, као и до сада. Рад у продуженом боравку организован је такође по устаљеном распореду.

 

О детаљима праћења, евиденције и оцењивања детаљно сте упознати путем дописа Министарства просвете, науке и технолошког развоја који вам је претходно достављен.

Наглашавамо да од сутра почињемо са реализацијом онлајн наставе на овај начин, а у уторак ћемо имати радни састанак где ћемо детаљно размотрити све могуће  потешкоће у реализацији наставе и пружити неопходну подршку колегама.

 

Директор       

                                                                                                                     Радојка Ђорђевић

Последњи пут измењенонедеља, 14 март 2021 21:03

Dare to share: culture, tradition & more

О градовима и државама

О градовима и државама


Дана 23.2.2021. је…

DTS презентације

DTS презентације


У наставку нашег…

Активности у новембру и децембру

Активности у новембру и децембру


На следећој онлајн…

Zoom радионица бр.2

Zoom радионица бр.2


Дана 21.10.2020. је…

Zoom радионица

Zoom радионица


Дана 30. Септембра…

Онлајн састанак у септембру