Останимо у контакту

Васкршњи хуманитарни вашар Истакнут

У петак, 26.4.2024. године, у холу ОШ ,,Милан Благојевић'' у Лучанима, поводом васкршњих празника, одржан је ,,Хуманитарни васкршњи вашар''.

Активност се реализовала у оквиру верске наставе и обогаћеног једносменског рада, предвођени наставницама верске наставе Милицом Глукчевић, наставницом географије Драганом Рњаковић и педагогом школе Иваном Васиљевић.  Учешће су узели сви ученици млађих и старијих разреда, као и ученици ИО Крстац, Пухово и Доња Краварица, ученици продуженог боравка, чланови Вршњачког тима и Ученичког парламента. Ученици првог разреда који похађају верску наставу, извели су кратак пригодан програм посвећен Васкрсу. Главни циљ ове акције био је да се ученици и родитељи подстакну на међусобну сарадњу, ширење емпатије, солидарности и хуманости. Овом акцијом, скупљено је 50 000 динара и новац ће бити уручен ученицима којима је помоћ најпотребнија.

Радосним васкршњим поздравом Христос васкрсе, све вас поздрављамо и желимо да у здрављу, радости и миру прославите Васкрс – најрадоснији хришћански празник!

 

Галерија слика

Dare to share: culture, tradition & more

Дисеминација у установи

Дисеминација у установи


Наставно особље ОШ…

Завршни видео DTS пројекта


Завршни видео нашег…

Дисеминација пројекта DTS у Чачку

Дисеминација пројекта DTS у Чачку


Координатор пројекта Д…

Дисеминација пројекта DTS у Истамбулу

Дисеминација пројекта DTS у Истамбулу


По завршетку пројекта…

Дисеминација пројекта DTS у Лобезу

Дисеминација пројекта DTS у Лобезу


Координатор из Пољске…

DTS E - књига


Овде можете скинути…