Dana 06.11.2015. godine našu školu posetili su predstavnici Sportskog saveza Srbije. Snimljena je reportaža o sportskim dešavanjima u školi,  koju su naši đaci reporteri predstavili kroz kratke video priloge tokom prethodne školske godine, nakon čega su osvojili prvo mesto u kategoriji TV lica.

 

Nastavnici fizičkog vaspitanja, Miloš Milićević i Dušan Tešović, predstavili su svoj rad. Za đake reportere održan je seminar u multimedijalnoj učionici. Školi je dodeljen sertifikat za uspešno vođenje novinarske sekcije za koju je zadužen nastavnik srpskog jezika, Monika Sretenović Šimić. Direktor škole, Radojka Đorđević, imala je priliku da predstavi našu školu u najboljem svetlu i istakne važne rezultate koje postižemo.

Reportažu o ovim događajima možete pogledati na kanalu RTS 2, 14.11.2015. godine u 19.45. O svim ostalim emitovanjima, bićete blagovremeno obavešteni.

Đaci reporteri o odbojkaškom turniru

Reportaža o našoj školi koju su pripremili predstavnici Sportskog saveza Srbije i naši đaci reporteri, a koja će biti emitovana na RTS kanalu.

Kliknite ovde.

bezbedno_160_300mbIzrada sajta Dejan Zekavičić Izrada sajta Dejan Zekavičić

 

Šta je forum pozorište?

 

Naša škola u projektu Škola bez nasilja

Detaljnije