Останимо у контакту

Сарадња са Ученичким парламентом Средње школе „Драгачево” Лучани Истакнут

На иницијативу Ученичког парламента Средње школе „Драгачево” Лучани, у среду, 4. октобра 2023. године, у пратњи педагога школе, Иване Васиљевић, чланови Ученичког парламента наше школе посетили су средњу школу.

Посета је замишљена као размена искуства две ученичке организације, које имају сличне задатке, али на различитом нивоу образовања. Том приликом ученици су разменили информације о начину формирања парламента, организацији рада, приоритетима ученика у борби за своја права. Разговарали су о организацији образовно-васпитног рада, манифестацијама, активностима које школа организује, пројектима. Ученици су анализирали сличности и разлике у функционисању парламента.

У склопу последње тачке, ученици су дискутовали о начинима сарадње школа. Том приликом осмислили су активности које ће у наредном периоду заједно реализовати.

Након завршеног састанка, наши ученици су са домаћинима школе играли стони тенис, причали, међусобно се боље упознали, али и прошетали школом и сазнали шта све школа, као модерна образовна установа нуди.

Dare to share: culture, tradition & more

Дисеминација у установи

Дисеминација у установи


Наставно особље ОШ…

Завршни видео DTS пројекта


Завршни видео нашег…

Дисеминација пројекта DTS у Чачку

Дисеминација пројекта DTS у Чачку


Координатор пројекта Д…

Дисеминација пројекта DTS у Истамбулу

Дисеминација пројекта DTS у Истамбулу


По завршетку пројекта…

Дисеминација пројекта DTS у Лобезу

Дисеминација пројекта DTS у Лобезу


Координатор из Пољске…

DTS E - књига


Овде можете скинути…